Dagstur til Træna og Lovund

På Skjærtorsdag, 13. April setter vi opp båt utover til Træna og Lovund med avgang fra stedene Sandnessjøen og Bjørn

Avgang fra Sandnessjøen 07:30 så anløper vi Bjørn ca.07:45 og Lovund 09:00. På Lovund vil vi få selskap av  gjester fra Lovund Hotell før vi fortsetter ut til Træna. På denne delen av turen vil vi også få nyte godt av hotellets egen "Trænaguide" som blir med oss utover. Første stopp i Træna blir Husøy. Her blir båten liggende ca. 1,5-2 timer før vi fortsetter ut til Sanna for en stopp også der.

På denne turen kan du velge om du vil besøke både Lovund og Træna eller om du vil hoppe av på Lovund og tilbringe hele dagen der.

 

Træna
På Træna stopper vi som sagt først på Husøy. Her kan tiden f.eks benyttes til vandring gjennom bygda eller kanskje et besøk på Petter Dass-kapellet? Etter besøket på Husøy tar båten oss over til øya Sanna der Trænfjellene befinner seg og som bl.a huser den kjente grotten "Kirkehelleren". For de spreke kan det kanskje friste med en rask topptur opp gjennom tunnellen til toppen på "Gompen"

Lovund

Etter besøket i Træna regner vi med å være tilbake på Lovund ca.14:00 og blir så liggende der til kl.16:00 før vi returnerer innover til Bjørn og Sandnessjøen igjen.
For utenom sightseeing eller tur til "Lundeuren" kan tiden på Lovund også benyttes til å nyte en matbit på Lovund Hotell. (grunnet stor pågang enkelte dager anbefales det å reservere bord her)

 

 


Ombord i båten kan det i tillegg til enkle kioskvarer fås kjøpt et utvalg av varme og kalde drikker. Båten har også bevilling for alkohol med alle rettigheter.

Det anbefales å ta med en god nistepakke, da det er en lang dag.

Pris båtbillett tur/retur pr. person kr. 600,-

Bindene reservasjon av billetter gjøres direkte her på nettsiden. Betaling via kort eller kontant gjøres ombord.

Vi gjør oppmerksom på at det er værforbehold på denne turen. Dette på grunn av at båten må passere det værharde stykket over Trænfjorden.

OBS !  Når du bestiller så må du trykke 2 ganger på bekreft/send bestilling for at bestillingen skal registreres.

Ønsker du mer informasjon send oss gjerne en henvendelse via kontaktskjemaet

 

KONTAKT OSS I DAG