Overnatting og servering

På denne siden vil vi legge ut informasjon om aktuelle overnatting og serveringssteder på Helgelandskysten.
Siden mange av våre kunder ikke er kjent i området håper vi at informasjonen på denne siden kan være til hjelp når de skal planlegge reise i distriktet vårt.
For mer informasjon om tilbudene kan man følge link stedet. Eller man kan også sende oss en henvendelse om hva man er på jakt etter så vil vi komme tilbake med forslag og priser på det man ønsker. Dette kan f.eks være en komplett pakke med transport, opplevelser, overnatting og servering.
Kontakt oss

Clarion Hotel Kysten,
Sandnessjøen

Clarion Collection Hotel Kysten ligger sentralt ved havna i Sandnessjøen på Alstenøya ved Helgelandskysten, med kort avstand til byens fasiliteter og 10 km til Sandnessjøen Lufthavn, Stokka. Frokost og Evening Meal er alltid inkludert i prisen. Velkommen! 


Spesialpriser på Hotel Kysten for våre kunder og følgere

Siden Clarion Hotell Kysten er en av våre gode samarbeispartnere i distriktet har vi klart å forhandle frem en fordelaktig avtale som også våre kunder og følgere kan benytte seg av.
For beste pris anbefaler vi å bestille direkte hos hotellet. Hvis man i tillegg oppgir rabattkoden "lovundskyss" så vil man få ytterlig rabatt på rommene. Hotellet garanterer at denne prisen alltid vil være lavere enn den du finner på nett.

Link til hotellet

Kontakt oss

 

Lovund Hotel,
Lovund

Lovund Hotell har flere bo­alternativer, restaurant og konferansefasiliteter.


Link til hotellet

Kontakt oss

KONTAKT OSS I DAG