Pub t`Pub med Lovund Skyss


Pub t`Pub

Bli med på en litt annerledes "Pubrunde" der vi laster opp båten med god stemning og levende musikk og feststemte mennesker.

Vi gjenntar sukseen fra i fjor og fortsetter videre med Pub t Pub i vår vakre skjærgård. I sesongen ser vi for oss å besøke steder som Dønna, Herøy, Lovund, Træna, Nesna, Sleneset, Tonnes, Kvarøy og Rødøy.

Trubadurer

For og få en skikkelig pubaften trengs det også god musikk. Og i våre øyne bør denne musikken være live så også i år satser vi på å ha med forskjellige trubadurer eller duoer på turene.
Etterhvert som turene legges ut vil det også komme frem hvilke destinasjoner vi besøker og også hvem som spiller ombord.

En god opplevelse.

Vi ønsker at våre kunder skal sitte igjen med en god følelse etter og ha vært med oss på tur.
For og få best mulig opplevelse ønsker vi også å ha værgudene på vår side. Derfor vil vi først se an værvarsel før vi bestemmer oss for å gjennomføre turer. Så billettsalget vil først åpnes ca 1 uke før aktuell tur.
Vårt mannskap vil også gjøre litt enkel guiding underveis.

Fartøy
På disse turene vil vi fortrinnsvis bruke vår største båt MS Lovund Express. Denne båten god plass og mulighet for en svingom på "dansegulvet". I tillegg så har denne båten servering med "alle rettigheter"

Destinasjoner
Under ser du linker til destinasjoner som kan være aktuelle for Pub-besøk:

Lovund Hotell
Emaus pub & spiseri
Augustbryggo
Bøteriet
Klokkergården
Oscarbrygga

Søk i kalenderen for å melde deg på neste planlagte Pub t`Pub-tur, eller du kan bruke kontaktskjema for å få et eksklusivt tilbud på Pub t`Pub-tur for deg og dine. 
App:


Kontaktskjema

KONTAKT OSS I DAG